Brendovi

SHIMANO je osnovao 1921. godine Shozaburo Shimano u gradu Sakai, Osaka, Japan. Multinacionalni je proizvođač biciklističkih komponenata, ribolovnog pribora i opreme za veslanje.

PRO

PRO je jedan od Shimano brendova, specijalizovan za dodatnu opremu za bicikle. PRO asortiman uključuje sedišta, volane, lule, šticne, podešavajuće šticne, ručice volana, alate, pumpe i torbe za bicikle.
LAZER je osnovan 1919. godine u Belgiji. To je najstarija kompanija na svetu za kacige, koja predvodi industriju u inovacijama, dizajnu, sigurnosti i tehnologiji za zaštitu biciklističkih i zimskih sportova.
Bikefitting je osnovan pre 32 godine u Mastrihtu, u Holandiji. Shimano ga je preuzeo 2012. Bikefitting proizvodi i usluge analiziraju telo vozača kombinujući najsavremenije tehnologije lasera ​​i kamera sa bazom podataka koja sadrži istoriju miliona merenja vozača.
U CatEye-u je naša korporativna filozofija doprinos društvu stvaranjem nove vrednosti za sigurnost, zdravlje i životnu sredinu.
Kenda gume za bicikle odgovaraju potrebama svakog vozača. Od guma za drumske bicikle do MTB i BMX guma, pokrili smo vašu sledeću avanturu.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Ako nastavite sa korišćenjem sajta, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija pročitajte Politiku privatnosti.