Profil kompanije

SBM-EUROTRADE TRGOVINA DOO Kruševac je zvanični distributer za sve brendove iz Shimano grupe (SHIMANO, PRO, LAZER, PEARL IZUMI, BIKEFITTING) kao i za CATEYE i KENDA proizvode na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Kosova i Severne Makedonije.

SBM-EUROTRADE je član EUROTRADE grupe, koja je odgovorna za Shimano distribuciju u regionu Jugoistočne Evrope od 2002.godine. EUROTRADE grupa se sastoji od 5 prodajnih centara i 4 logistička centra, koji opslužuju više od 1.600 biciklističkih radnji u 13 zemalja regiona.

Naš poslovni model je potpuno posvećen pružanju usluga i podrške dilerima koji su aktivni u bicikl biznisu.

SBM-EUROTRADE je najmlađi član grupe osnovan oktobra 2016. godine. Prostorije i sedište firme se nalaze u Kruševcu i sastoje se od kancelarija, izložbenog dela, seminar sale, tehničke laboratorije i magacina. Lokalni tim koji vodi tekuće poslovanje broji šestoro ljudi, koji podržava internacionalni tim produkt menadžera, IT i medijske podrške i marketing menadžera.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Ako nastavite sa korišćenjem sajta, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija pročitajte Politiku privatnosti.