Cateye

The purpose of CatEye's existence never changes, even when the era changes

U CatEye-u je naša korporativna filozofija doprinos društvu stvaranjem nove vrednosti za sigurnost, zdravlje i životnu sredinu. Od svog osnivanja pre nekih 60 godina, održavali smo ovu filozofiju radeći kao proizvođač orijentisan ka razvoju u oblasti rekurzivnih reflektora, svetala, računara za biciklističke sportove i opreme za saobraćaj. Na tržište smo uveli čitav niz proizvoda u nastojanju da dodamo novu vrednost kombinovanjem proizvodnih tehnologija negovanih tokom godina sa vrhunskim tehnologijama optike i elektronike. Inspirisani zahtevima i očekivanjima naših kupaca, uspostavili smo precizan sistem korisničke podrške za svaki region razvijanjem globalne prodajne mreže rano u našoj istoriji. Ova mreža nam je omogućila da pružimo većem broju ljudi veći užitak kroz naše proizvode. Ovi napori doneli su CatEye-u poverenje i velika očekivanja kupaca širom sveta, što nam je zauzvrat omogućilo da i dalje rastemo.

CatEye-ove osnove tehnologije

Merenje brzine

Otkako su prvi put predstavljeni, CatEye ciklokompjuteri su sa oduševljenjem prihvaćeni od strane kupaca širom sveta, čime su stekli reputaciju napredne tehnologije i korisničkog interfejsa. Na osnovu koncepta interfejsa koji su laki za upotrebu i koji se lako čitaju, CatEye je dizajnirao i razvio čitav niz ciklokompjutera sa funkcijama koje zadovoljavaju potrebe kako profesionalnih sportista, tako i rekreativnih biciklista.
Primenom elektronske tehnologije u čitavoj liniji ciklokompjutera, CatEye je 2011. stvorio novi alat za komunikaciju sposoban za snimanje i deljenje fotografija, video zapisa i ruta putovanja koristeći kombinaciju hardvera, računarske aplikacije i web lokacije za deljenje. Uspostavili smo efikasan sistem koji vam omogućava da koristite snimač putovanja sa ugrađenom kamerom i GPS-om za deljenje podataka o vožnji na Google mapi ugrađenoj u web lokaciju.
CatEye je 2014. godine najavio ciklokompjuter koji koristi najsavremenije tehnologije za povezivanje sa pametnim telefonima. Pružajući istovremeno aplikaciju za pametni telefon koja se povezuje sa ciklokompjuterom i zahvaljujući sve većoj popularnosti pametnih telefona, CatEye je potvrdio svoju spremnost da potraži i prevaziđe nove izazove.

Optika

CatEye reflektori, od kojih kompanija i dobija ime, predstavljaju našu osnovnu tehnologiju. Naši reflektori su kompaktni, a odlikuju se reflektujućim performansama svetske klase, sve vreme u skladu sa standardima zemalja širom sveta. U CatEye-u primenjujemo optičku tehnologiju na prednja svetla, sigurnosna svetla i zadnja svetla. Prelazak sa sijalica na LED – posebno kod prednjih svetala – omogućio je veću trajnost i efikasnije performanse osvetljenja. Razvili smo niz novih tehnologija koje koriste puni potencijal osvetljenja belih LED dioda, uključujući OptiCube ™ i Reverse Offset Lens. Poslednjih godina povećana je potražnja za još jačim svetlima, što je dovelo do povećane potrošnje energije baterije. Da bi poboljšao upotrebljivost naših proizvoda i pomogao u zaštiti životne sredine, CatEye je posvećen povećanju našeg asortimana ekološki prihvatljivih baterija koji se mogu puniti i koji se mogu više puta koristiti. Od sigurnosnih svetala za gradsku vožnju do snažnih punjivih svetala za noćne vožnje van puta, CatEye proizvodi širok spektar proizvoda koji zadovoljavaju različite potrebe.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Ako nastavite sa korišćenjem sajta, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija pročitajte Politiku privatnosti.