SHIMANO ORIGINAL PARTS

INSIST ON IT

Vodite računa o svom biciklu: Izvršite proveru performansi bicikla da biste utvrdili status komponenata ili odaberite selektor delova da biste brzo pronašli pravu komponentu za svoj bicikl.

Performanse su veće od zbira naših delova.

Tjuniran bicikl. Tjuniran način razmišljanja. Što se tiče originalnih delova Shimano, inženjerstvo se podrazumeva.

Poverenje, kontrola, udobnost i hrabrost su komplementarni.

Ne postoji zamena za Shimano originalne delove.

Sve Shimano komponente su razvijene na osnovu filozofije Shimano sistema; zamišljen, dizajniran i proizveden za zajednički rad u savršenoj harmoniji.

Komponente bi trebale biti što jednostavnije za upotrebu i udovoljavati svim aspektima biciklističkih očekivanja. To je ono što nazivamo „ljudskim inženjeringom“. Tako vam se osiguravaju maksimalne performanse i maksimalan komfor. Da bi se postigle optimalne performanse, uvek treba ugraditi kompletnu Shimano grupu komponenata (sistem), jer se sve pojedinačne komponente savršeno podudaraju. Da biste bili sigurni da sistem nastavlja sa svojim originalnim standardima, prilikom zamene istrošenih treba koristiti samo originalne delove Shimano.

Prednosti Shimano originalnih delova

  • Komponente sistema Shimano: Napravljene da rade zajedno u savršenoj harmoniji.
  • Bez kompromisa: Originalni delovi Shimano tačno se podudaraju sa komponentama Shimano.
  • Najviši standardi kvaliteta za maksimalnu preciznost ugradnje, pouzdanost i sigurnost.
  • Očuvanje vrednosti: Shimano originalni delovi pomažu u očuvanju vrednosti vašeg bicikla.
  • Uvek vrhunski: Naši delovi se stalno unapređuju u skladu sa razvojem serije.

U kombinaciji sa redovnim servisiranjem, koje obavljate sami ili vaš omiljeni prodavac, garantujemo najbolje vozačko iskustvo.

Svaka komponenta koja se ugrađuje na vaš bicikl je presudna za vašu sigurnost. Nikad ne pravimo kompromise. Shimano logotip dostojan je samo onih delova koji prođu naše najstrože testove. Jedini siguran način da zaštitite sebe i svoju investiciju je uvek upotreba Shimano originalnih delova.

Optimalne performanse

Želimo da svi koji su se odlučili za vožnju sa Shimano komponentama nastave da uživaju u svojim biciklima onako kako su i nameravali. Shimano serije delova su jasno ocrtane performansama, tako da možete provesti više vremena u vožnji, a manje vremena u nedoumicama.

Savršena kompatibilnost

Samo Shimano originalni delovi odgovaraju tačnim specifikacijama potrebnim da bi se udovoljilo visokim zahtevima hirurški preciznog sistema. Savršena kompatibilnost delova omogućava montažu bez problema i obezbeđuje savršene performanse.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Ako nastavite sa korišćenjem sajta, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija pročitajte Politiku privatnosti.