Prepoznavanje vašeg stila vožnje

FIND YOUR BEST RIDING SADDLE

Prvi korak u odabiru vašeg savršenog sedišta je identifikovanje vašeg stila vožnje. Road vozači oslanjaju se na sedišta male težine koja imaju potpunu interakciju sa njihovim pokretima. MTB vozači su zahtevniji u snazi i izdržljivosti da bi savladali neravne staze. Disciplinu nizbrdo karakterišu kratki, super brzi spustovi pod ekstremnim uslovima. Vozači gotovo nikad ne sede na sedištu, pa zahtevaju jače i manje, a izuzetno kruto sedište.

Vaša fleksibilnost

Vaša fleksibilnost u velikoj meri određuje koji oblik sedišta je za vas najbolji, na osnovu vašeg kretanja na sedištu.

„Manje fleksibilni“ se obično više kreću po sedištu. Zbog toga im je potrebno zakrivljeno sedište da bi se održao efikasan položaj u vožnji. Vozač „Veoma fleksibilan“ ima prirodan, stabilniji položaj. Stoga ima više koristi od slobode kretanja na ravnom sedištu. „Fleksibilni“ vozač je pozicioniran između ova dva ekstrema. Ovi vozači pronalaze udobnost u gotovo ravnom sedištu sa blagim zakrivljenjem.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Ako nastavite sa korišćenjem sajta, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija pročitajte Politiku privatnosti.