Shimano linijom SHIMANO CUES otkriva novi, vrlo kompatibilan ekosistem

Više od 100 godina, Shimano komponente su pomagale u oblikovanju i podizanju svakodnevnog iskustva vožnje milionima vozača širom sveta. Zbog toga Shimano sa uzbuđenjem objavljuje da idemo korak dalje, predstavljajući SHIMANO CUES: potpuno novi pristup našoj liniji komponenti za lifestyle srednjeg nivoa.

Redizajniran iz temelja, SHIMANO CUES čini iskustvo kupovine bicikla lakšim. Uz našu LINKGLIDE tehnologiju visoke izdržljivosti, SHIMANO CUES nudi glatkije menjanje brzina, izdržljivije komponente i standardizuje kompatibilnost u širokom spektru kategorija.

SHIMANO CUES: JEDNOSTAVNOST
Konsolidacijom našeg asortimana komponenti sa 9, 10 i 11 brzina sa zamenljivim komponentama, uključujući uobičajene rolnice mjenjača, kasetne lančanike i lance, SHIMANO CUES smanjuje potrebe za zalihama u prodavnici i pojednostavljuje proces servisiranja bicikala srednjeg ranga.

To znači da će prodavnice bicikala imati pri ruci prave delove za servisiranje vašeg bicikla.

SHIMANO CUES: SVESTRANOST
Napravili smo najkompatibilniju i najraznovrsniju liniju komponenti ikada, udaljavajući se od našeg tradicionalnog tehnološkog modela kačenja i fokusirajući se na jedinstvene potrebe svakodnevnog vozača.

Seriju odlikuje jedinstven razmak između lančanika u pogonima sa 9, 10 i 11 brzina, tako da komponente mogu da se kombinuju u širem spektru korisničkih grupa i stilova vožnje.

SHIMANO CUES: IZDRŽLJIVOST
Kao naša najizdržljivija tehnologija pogonskog sistema, SHIMANO LINKGLIDE produžava ukupan životni vek komponente i pruža neometano iskustvo menjanja brzina i za analogne i za električne bicikle.

Viši i deblji zupci kasete pružaju veću površinu, što smanjuje mogućnost preskakanja lanca i raspodeljuje sile pedaliranja kako bi se sprečilo prerano trošenje zbog menjanja stepena prenosa vozača početnika.

Specifikacije proizvoda

  • Pojednostavljena linija komponenti srednjeg nivoa – Objedinjuje pogonske sisteme SHIMANO sa 9, 10 i 11 brzina u jedan objedinjeni ekosistem komponenti.
  • Temeljit razvoj – Komponente posebno dizajnirane za svakodnevnog vozača kako bi se poboljšala kompatibilnost i svestranost kompletnog asortimana.
  • Kompatibilnost pogonskog sistema – Zajedničke komponente koje se upotrebljavaju u svim pogonskim sistemima kako bi se smanjila ukupna složenost i stvorila jasna kompatibilnost između grupa.
  • SHIMANO CUES Raznovrsnost – Odabrane komponente mogu se kombinovati za različite grupe korisnika i stilove vožnje, što otvara nove mogućnosti za kombinacije specifikacija komponenti.
  • Naglasak na tehnologiji LINKGLIDE – Pruža najizdržljiviju tehnologiju pogonskog sistema uz poboljšanje performansi promene stepena prenosa.
  • Neometana i intuitivna promena stepena prenosa – Novi dizajn profila zubaca koji vodi lanac gore i dole po kaseti za neometanu promenu stepena prenosa u bilo kom smeru dok pedalirate pod opterećenjem.
  • Duži životni vek komponente – Kasete i lanci napravljeni kako bi izdržali svakodnevno trošenje tokom upotrebe analognih bicikala i e-bicikala sa velikim obrtnim momentom.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Ako nastavite sa korišćenjem sajta, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija pročitajte Politiku privatnosti.