SHIMANO DURA-ACE – ZA ONE KOJI NIKADA NE PRAVE KOMPROMIS

JEDNA GRUPA – JEDAN UM

NAČINI RAZMIŠLJANJA

Koji god da je njihov udeo u trci, oni ne prave kompromis u potrazi za brzinom. Otrijte opremu koja njima odgovara i zašto su opsednuti perfekcijom.

’’Prečice nikada ne dovode do podijuma.’’

– Matheu van der Poel, profesionalni trkač

Tako je jednostavno – oni žele da pobede. Znaju da o pobedi odlučuju milisekunde.

’’Ja ne prestajem dok nije gotovo.’’

– Yannick Runhart, profesionalni mehaničar

Naši mehaničari znaju svaki inč DURA-ACE kompleta. Oni idu u korak sa svim trenutnim tehnologijama i mogli bi da rade čak i dok spavaju.

’’Testiraj. Poboljšaj. Ponovi.’’

– Hiroshi Matsumoto, profesionalni inženjer

Čak i kada nisu na poslu ili u prirodi na dva točka, naši inženjeri uvek razmišljaju kako da poboljšaju i konstantno unapređuju DURA-ACE liniju.

’’Želim da budem najbolja.’’

– Nikki, trkač početnik

Iako nisu deo zahtevnog sveta profesionalnih trkača, amatere ne treba zapostaviti. Kada dođe do opreme koje koriste, oni nisu ni u kakvoj meri manje zahtevni od profesionalaca.

OTKRIJITE NOVE DELOVE

NAUKA BRZINE

’’Nama su potrebne godine, kako bi vam podarili sekunde’’ predstavlja princip SHIMANO-ve tehnologije i inovacije. Naš novi sistem DURA-ACE R9200 sa 12 brzina je najbrži do sada. Najveća inspiracija za ovu grupu proizvoda je bila brzina. Zbog toga smo poboljšali svako komponentu, kako bi ona bila dizajnirana da bude još izglađenija i brža nego ikada pre. Bilo da se nalazite u sprintu ka cilju na Champs-Élyseés ili obarate lokalne rekorde.

ČISTIJI KOKPIT

Novi bežični kokpit koristi najbrži sistem elektronskog menjanja brzine u biciklizmu i čini ga još bržim. Naš ekslkuzivni bežični protokol poboljšava menjanje brzina bez i najmanjeg kompromisa na preciznosti i pouzdanosti, što predstavlja obeležje SHIMANO modela. Nove Di2 dual control ručice imaju ulogu bežičnog komandnog centra, kao i budućnost u ergonomici koja nema ravnog – uključujući i najnoviji aero hood oblik. Na kraju krajeva, pobedu odlučuje delić sekunde koji je potreban da se promeni brzina.

NAJBRŽE MENJANJE BRZINE IKADA

Fino podešen mehanizam laganih, ergnomičnih ručica menjača zajedno sa HYPERGLIDE+ pogonskom grupom su napravljenji da bi revolucionirali drumski biciklizam. Možete se osloniti na munjevitu preciznost i performanse u bilo kojoj situaciji, kao i bežičnost gde je najbitnije.

NAJNAPREDNIJI POGON

Potpuno fokusiran na performanse, naša najnaprednija pogonska grupa ikada, uključujuči i HYPERGLIDE+ tehnologiju, potpuno menja tržište. Pomaže vam u usponu, spustu i podstiče vas da probijete sopstvene granice bez prestanka radi promene brzine. Još jedan bonus je integrisan power meter koji snima podatke u realnom vremenu za obe noge odvojeno, kako bi vam pomogao da popravite performanse pri svakom koraku.

NAJFINIJI SISTEM KOČNICA

Potpuno redizajnirane disk kočnice balansiraju kontrolu brzine i kočenja, kao nikada pre. Bolje su za održavanje zahvaljujući novom bleed procesu, koji uključuje i proverenu SHIMANO-vu SWERVOWAVE tehnologiju. Ona optimizuje kontrolu, kao i sigurnost pri ubrzanju u trkačkim uslovima. Nove kočione čeljusti pružaju smanjeno trenje, kako bi kočenje učinili lakšim.

TOČKOVI VISOKIH PERFORMANSI

Napravljeni da budu snažni, ali ipak lagani i aerodinamični, novi DURA-ACE točkovi nude izuzetne performanse na bilo kojoj stazi. Čitava kolekcija koristi novi freehub koji uključuje DIRECT ENGAGEMENT sistem koji poboljšava rigidnost u vožnji. Svaki točak uključuje disk kočnice. Lagani C36 je KOM/QOM razarač. Potpuno karbonisan C50 je snažan točak za sve prilike, dok je C60 savršen za sprint kada je najpotrebnije. Da bi se uokvirila ova kolekcija, u nju su uključene i tubularne felne za sve tri vrste točkova.

DURA-ACE SKLOPLJENI BICIKLI

DA LI STE SPREMNI ZA BUDUĆNOST TRKAČKOG BICIKLIZMA?

Lideri na svetskom tržištu su opremljeni najbržim setovima.

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Ako nastavite sa korišćenjem sajta, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija pročitajte Politiku privatnosti.