LAZER PREDSTAVLJA JACKAL, NOVU MTB KACIGU

Nakon što je kompanija predstavila Impala & Coyote 2019. godine, s ponosom objavljujemo da smo otišli ​​korak dalje u razvoju asortimana MTB kaciga, pogledajte našu novu kacigu sa vrhunskim karakteristikama: Lazer Jackal.

Brzina, uzbuđenje i stil najbolji su prijatelji bilo kog okorelog MTB bicikliste. U kompaniji Lazer iskreno verujemo da je najbolje što brend može da učini savršeno stvoreno podudaranje između vozača i njegove opreme, a upravo to smo i želeli da uradimo sa Jackal-om. Prilikom izrade ove kacige uvek smo imali na umu da smo želeli da omogućimo bilo kom brdskom biciklisti da maksimalizuje udobnost, uživanje i slobodu tokom vožnje.. Evo rezultata

Udobnost je optimizovana iz svih uglova kako bi vozačima pružila vrhunske senzacije u vožnji. Kombinacija 7 različitih delova oblikuje ovu kacigu, dajući joj premium izgled. Pametno postavljanje ventilacionih kanala pruža najbolje moguće performanse hlađenja; čak i kada se vozite sa naočarima. Budući da nikad nije pametno menjati pobednički tim, dizajnirali smo Jackal kako bi predstavio naš poznati Lazer Advanced Turnfit® sistem sa svojim vertikalnim i horizontalnim podešavanjima.

Opremljen podesivim vizirom odlične završne obrade, univerzalnim zadnjim držačem, izuzetno laganom i lako otvarajućom magnetnom kopčom i priloženim nosačem kamere, Lazer Jackal ima sve funkcije potrebne za najekstremnije vožnje. Lazer Jackal je testiran u testnom centru za bezbednost kaciga kompanije Virginia Tech i dodeljeno mu je savršenih 5 zvezdica za sigurnost, čime je ukupan broj modela Lazerovih kaciga sa ocenom 5 zvezdica došao do zapanjujućih 10!

Za više informacija posetite: https://www.lazersport.com/global/helmets/off-road/jackal

Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Ako nastavite sa korišćenjem sajta, pristajete na upotrebu kolačića. Za više informacija pročitajte Politiku privatnosti.